Politica de confidențialitate a www.elizasipatrik.ro (”Site-ul”)


Această politică de confidențialitate a fost elaborată pentru a servi celor care sunt preocupați de modul în care datele lor personale sunt utilizate online. Datele personale sunt informații care pot fi utilizate singure sau impreuna cu alte informații pentru a identifica, contacta sau localiza o singură persoană sau pentru a identifica o persoană într-un anumit context. Vă rugăm să citiți cu atenție politica noastră de confidențialitate pentru a obține o înțelegere clară a modului în care colectăm, folosim, protejăm sau prelucrăm datele personale în raport de Site-ul nostru.

Prelucrarea datelor personale pe care le furnizați pe acest Site va fi efectuată de către BND Growth Consulting S.R.L. (“BND”), în conformitate cu regulile stabilite de Regulamentul 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, cunoscut și sub denumirea de “GDPR” (Regulamentul general privind protecția datelor).

Ce date personale colectăm de la persoanele care vizitează Site-ul nostru și/sau clienții noștri?

Atunci când comandați un Produs și/sau Serviciu, sau vă înregistrați pe Site-ul nostru, vom colecta, după caz, următoarele date personale:

 • numele complet;
 • adresa de e-mail;
 • adresa postală;
 • adresa de facturare;
 • numărul de telefon;
 • date financiare;
 • username TikTok.


Aceste informații sunt necesare pentru a vă ajuta cu experiența dvs. și pentru a îndeplini obligațiile legale și contractuale. În plus, vom colecta adresa IP atunci când navigați pe Site-ul nostru, care va fi folosită pentru a vă localiza poziția, cu aproximație.

Informațiile privind cardurile de credit, dacă sunt furnizate, sunt colectate de un procesator terț de plăți și nu avem acces la aceste informații.

În cadrul furnizării anumitor produse oferite pe Site, vom efectua înregistrarea imaginii și a vocii participanților. 

Când colectăm date personale?

Colectăm date personale de la dvs. atunci când vă înregistrați pe Site-ul nostru, plasați o comandă sau introduceți informații pe Site-ul nostru, în funcție de interacțiunea dvs. cu Site-ul nostru. 

De asemenea, vocea și imaginea dvs. vor fi colectate în cadrul furnizării anumitor produse pe Site (.e.g. Cursurile de mentorat).

Cum utilizăm datele dvs. personale?

Datele personale pe care le colectăm de la dvs. atunci când vă înregistrați, faceți o achiziție, vă înscrieți la newsletter-ul nostru, răspundeți la un sondaj sau o comunicare de marketing, navigați pe Site sau utilizați anumite alte caracteristici ale Site-ului, se utilizează în următoarele moduri:

 • pentru a vă furniza produsele și/sau serviciile pe care le-ați comandat;
 • pentru procesarea comenzii dvs., ca parte a relației noastre contractuale cu dvs.;
 • pentru personalizarea experienței dvs. și pentru a ne permite să vă furnizăm tipul de conținut și ofertele de produse de care sunteți cel mai interesat;
 • din motive de siguranță și securitate, pentru a investiga activități suspecte sau încălcări ale termenilor și condițiilor noastre;
 • pentru îmbunătățirea Site-ului nostru, pentru a vă putea servi mai bine;
 • pentru promovarea activității desfășurate;
 • să ne permită să vă oferim o asistență mai bună, față de solicitările dvs.;
 • măsurarea eficacității și distribuției produselor și serviciilor noastre;
 • pentru a procesa rapid tranzacțiile;
 • pentru a vă trimite e-mailuri periodice privind comanda dvs. sau alte produse și servicii oferite de compania noastră.

 

Numele dvs., adresa poștală și numărul de telefon vor fi păstrate pe durata relațiilor noastre contractuale, iar ulterior numai pentru a îndeplini obligațiile legale privind reglementările fiscale, pe perioada solicitată de această legislație. Dacă v-ați abonat la newsletter-ul nostru, adresa dvs. de e-mail va fi stocată pentru o perioadă nedeterminată de timp, pentru a vă oferi știri și informații despre produsele și serviciile BND, prin intermediul serviciului nostru de newsletter. Dacă decideți că nu doriți să primiți astfel de informații, adresa dvs. de e-mail va fi, de asemenea, ștearsă, la dezabonare. Cu toate acestea, va trebui să păstrăm o evidență a solicitării dvs. de dezabonare. În ceea ce privește înregistrările audio/video acestea vor fi păstrate pe o perioadă de 3 (trei) ani de zile. Datele financiare sunt solicitate în cadrul sondajelor efectuate de către BND.

Care este baza pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?

Colectăm, folosim și împărtășim datele dvs. personale în următoarele scopuri:

 • în concordanță cu acordul dvs., după caz, pe care îl puteți revoca în orice moment;
 • pentru a îndeplini relațiile contractuale cu dvs.;
 • în funcție de necesitate, pentru a respecta obligațiile legale;
 • pentru a urmări interesele noastre legitime, inclusiv interesul nostru de a furniza un serviciu de calitate, fiabil și sigur pentru utilizatorii noștri, cu excepția cazului în care aceste interese sunt depășite de interesele dvs. sau de drepturile și libertățile fundamentale care necesită protecția datelor dvs. personale.

 

Cum protejăm datele dvs. personale?

Datele dvs. personale sunt stocate pe serverul BND aflat în interiorul UE. Serviciile oferite de compania furnizoare includ o abordare sistematică și continuă de gestionare a riscurilor de securitate a informațiilor care afectează confidențialitatea, integritatea și disponibilitatea informațiilor despre companii și clienți, inclusiv datele personale. În plus, serverele sunt găzduite în centre de date extrem de sigure, care utilizează sisteme electronice de supraveghere electronică de vârf și sisteme de control acces multi-factor. Centrele de date sunt de asemenea deservite 24 de ore pe zi de către personal de securitate instruit, iar accesul este autorizat strict pe baza principiului necesității. În ceea ce privește informațiile pe care ni le furnizați, acestea sunt accesibile numai unui număr limitat de persoane care au drepturi speciale de acces la astfel de sisteme și sunt obligate să păstreze informațiile confidențiale.

În plus, Site-ul nostru este scanat în mod regulat pentru probleme de securitate și vulnerabilități cunoscute, pentru a vă face vizita pe Site-ul nostru cât mai sigură posibil.

Utilizăm scanarea regulată cu programe anti-malware.

Punem în aplicare o varietate de măsuri de securitate atunci când un utilizator plasează o comandă, introduce, transmite sau accesează datele sale personale pentru a menține siguranța acestor date personale.

Toate tranzacțiile bancare sunt procesate printr-un furnizor terț și nu sunt stocate sau prelucrate pe servere la care să avem acces. În plus, toate informațiile de pe cardul de credit pe care le furnizați sunt criptate prin tehnologia Secure Socket Layer (SSL).

Cu toate acestea, informațiile privind traficul pot trece prin canale care se află în afara Uniunii Europene.

Drepturile utilizatorilor

Conform GDPR, persoanele au următoarele drepturi în ceea ce privește prelucrarea datelor lor personale:

 1. dreptul de acces la datele lor personale;
 2. dreptul de a rectifica datele personale;
 3. dreptul de a șterge datele personale, “dreptul de a fi uitat”;
 4. dreptul la restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal;
 5. dreptul la portabilitatea datelor personale;
 6. dreptul de a vă opune unui proces automat de luare a deciziilor;
 7. dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere.

 

 1. Dreptul de acces la datele cu caracter personal:

Dacă sunteți preocupat de prelucrarea datelor dvs. personale, aveți dreptul să solicitați, printr-o solicitare scrisă, semnată și datată, informații de la BND cu privire la următoarele aspecte: dacă date despre dvs. sunt prelucrate, tipul de date care sunt prelucrate, scopul prelucrării, destinatarii datelor, mecanismele automate de prelucrare utilizate de BND sau drepturile pe care le aveți.

BND va furniza detaliile solicitate în termen de 30 de zile de la primirea cererii de la dumneavoastră.

 1. Dreptul de a rectifica datele dvs. personale:

Orice persoană interesată are dreptul să obțină de la BND, la cerere și gratuit, după caz, rectificarea datelor personale.

De asemenea, puteți schimba datele personale conectându-vă la contul dvs.

BND vă va informa despre măsurile luate în termen de 30 de zile de la primirea unei astfel de cereri de la dumneavoastră.

 1. Dreptul de a șterge datele personale, de asemenea cunoscut drept “dreptul de a fi uitat”:

Aveți dreptul să solicitați în orice moment ștergerea datelor dvs. personale, în cazul în care acestea nu mai sunt necesare pentru scopul în care au fost furnizate în primul rând sau datele dvs. au fost prelucrate ilegal.

BND vă va informa despre măsurile luate în termen de 30 de zile de la primirea cererii dumneavoastră.

 1. Dreptul la restricționarea procesării datelor dvs. personale:

Aveți dreptul să solicitați și să obțineți restricția de prelucrare a datelor dvs. personale dacă:

 1. contestați acuratețea datelor personale, pentru o perioadă de timp care ne permite să verificăm exactitatea datelor dvs. personale;
 2. prelucrarea este ilegală și vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și, în schimb, solicitați restricționarea prelucrării;
 3. v-ați opus prelucrării datelor dvs. personale, pe perioada de timp în care verificăm dacă motivele noastre legitime pentru o astfel de prelucrare le depășesc pe cele ale dvs.

De asemenea, aveți dreptul să faceți obiecții cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale, din motive legate de situația dvs. particulară, dacă aceste date sunt prelucrate de noi în timp ce invocăm un interes legitim.

 1. Dreptul la portabilitatea datelor dvs. personale:

Aveți dreptul să solicitați transferarea datelor personale referitoare la dvs., pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit de către un alt operator de date.

 1. Dreptul de a se opune unei decizii individuale automate

BND nu utilizează un proces automat de luare a deciziilor, dar, dacă este cazul, aveți dreptul să nu faceți obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată.

 1. Dreptul de a depune o plângere la ANSPDCP:

Aveți dreptul să faceți o plângere cu privire la modul în care BND vă prelucrează datele personale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), pe Site-ul www.dataprotection.ro

Transferul către terți

Nu vindem, comercializăm sau transferăm în alt mod datele dvs. personale terților, cu excepția cazului în care sunteți de acord cu acest transfer. Aceasta nu îi include pe partenerii ce ne ajută să găzduim Site-urile web și serverele cât și alte părți care ne asistă în gestionarea Site-ului nostru, în desfășurarea afacerii noastre sau pentru deservirea utilizatorilor noștri, atâta timp cât acele părți sunt de acord să păstreze aceste informații confidențiale. Putem, de asemenea, să transferăm date personale atunci când transferul lor este necesar pentru a respecta legea, a impune aplicarea politicilor Site-ului nostru sau a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța noastră sau a altora.

Cu toate acestea, informații anonimizate despre vizitatori pot fi furnizate altor părți pentru scopuri de marktering, publicitate sau alte utilizări.

Legături externe și plug-in-uri

Nu includem sau oferim produse sau servicii ale terților pe Site-ul nostru. Cu toate acestea, este posibil sa includem diferite plug-in-uri a căror utilizare ar putea însemna transmiterea de informații către un Site web terț. Aceste plug-in-uri includ TikTok Pixel, Facebook Pixel și Hotjar.

Google

Cerințele de publicitate ale Google pot fi rezumate prin principiile de publicitate ale Google. Acestea sunt puse în aplicare pentru a oferi o experiență pozitivă utilizatorilor.

Google Ads policies – Advertising Policies Help

În cadrul Site-ului am implementat următoarele produse Google: Google Analytics și Google Tag Manager.

În conformitate cu standardele de bună practică din industrie, suntem de acord cu următoarele:

Vizitatorii pot naviga pe Site-ul nostru în mod anonim.

Odată ce această politică de confidențialitate este creată, vom adăuga o legătură la aceasta pe pagina noastră de pornire sau, cel puțin, pe prima pagină semnificativă după intrarea pe Site-ul nostru.

Link-ul către Politica de confidențialitate include cuvântul “Confidențialitate” și poate fi găsită cu ușurință pe pagina specificată mai sus.

Veți fi notificat(ă) cu privire la orice modificare a politicii de confidențialitate pe pagina noastră privind politica de confidențialitate.

Cum tratează Site-ul nostru semnalele Do Not Track?

Onorăm semnalele Do Not Track și dacă un astfel de mecanism este pus în funcțiune, nu urmărim, nu instalăm cookie-uri sau folosim publicitate.

Protecția vieții private a minorilor

Nu comercializăm în mod specific către persoane cu vârsta sub 18 ani.

Proceduri în cazul unei breșe de securitate

În cazul producerii unei breșe de securitate și pentru a fi în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor, vă vom notifica prin e-mail în termen de maxim 72 de ore de la constatarea unei astfel de breșe.

Mailing lists

Vă colectăm adresa de e-mail pentru a procesa comenzile și cererile dvs. de suport și, dacă vă înscrieți, pentru a vă trimite actualizări despre produsele și serviciile pe care le oferim, prin intermediul newsletter-urilor noastre.

De asemenea, suntem de acord cu următoarele:

 • să nu folosim subiecte sau adrese de e-mail false sau înșelătoare;
 • să identificăm mesajul drept publicitate, într-un mod rezonabil;
 • să includem adresa fizică a sediului nostru;
 • să monitorizăm conformitatea serviciilor de marketing prin e-mail ale unor terțe părți, dacă sunt utilizate;
 • să onorăm cererile de dezabonare rapid;
 • să permitem utilizatorilor să se dezaboneze utilizând link-ul din partea de jos a fiecărui e-mail.

 

Dacă în orice moment doriți să vă dezabonați de a primi e-mail-uri în viitor, puteți urma instrucțiunile din partea de jos a fiecărui e-mail și vă vom elimina cu promptitudine din TOATĂ corespondența.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări cu privire la această politică de confidențialitate, puteți să ne contactați utilizând informațiile de mai jos.

www.elizasipatrik.ro

Moșnița Nouă, jud. Timiș

Romania

hello@elizasipatrik.ro

 

În vigoare de la data de 10 noiembrie 2023